In deze tijd van digitale fotografie is het vrij gebruikelijk om bedankkaartjes na afloop van de trouwdag met de gasten mee te geven. De fotograaf moet dan natuurlijk op de trouwdag de bedankkaartjes kunnen leveren. Om verschillende redenen kiest Kempeneers Fotografie er voor om de bedankkaartjes na te leveren.

Omdat we absolute kwaliteit willen leveren is het belangrijk om voldoende tijd te steken in het ontwerpen van een bedankkaartje. Door dit na de trouwdag te doen kunnen jullie inspraak hebben in het ontwerp en is er voldoende tijd om het eindresultaat geheel op jullie wensen af te stemmen. Als fotograaf maak ik, uiteraard met jullie wensen in mijn achterhoofd, een ontwerp waarna ik jullie deze per e-mail doorstuur. Op deze manier hebben jullie zoveel mogelijk invloed op het definitieve bedankkaartje.

Verder hechten we ook veel waarde aan de afdrukkwaliteit van onze foto's en dus ook van de bedankkaartjes. Voor een optimaal resultaat en een perfecte afdrukkwaliteit laten wij de bedankkaartjes afdrukken bij een professioneel fotolaboratorium. De afgedrukte foto's van een dergelijke afdrukcentrale zijn kwalitatief aanmerkelijk beter dan bijvoorbeeld de resultaten van een 1-uurs fotoservice. Omdat het afdrukken van de foto's bij een professioneel laboratorium wat meer tijd vergt in verband met de verzending per post lukt het daarom niet om op de trouwdag zelf bedankkaartjes te leveren.All rights reserved - © 2007- - Kempeneers Fotografie is onderdeel van Kempeneers Multimedia